Even kennismaken

Hallo, mijn naam is Nina Visscher en ik heet u van harte welkom op mijn website. Ik ben blij dat u de tijd en moeite heeft gedaan om even langs te komen. U denk wellicht wat een vreemde naam; WiWoBo. Daar heeft u wel een beetje gelijk in, maar het zegt gelijk ook heel veel over mijn bedrijf.

In oktober 2010 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik ben docent beeldende kunst en vormgeving en geef dus les aan voornamelijk kinderen. Omdat het onderwijs steeds wat minder ruimte heeft voor kunstonderwijs ben ik voor mezelf begonnen en kan ik vanuit mijn atelier in Sneek iedereen lesgeven. Dit is namelijk naast het lekker bezig zijn met verschillende materialen een echte passie van mij. Ik kan enorm genieten van mensen van alle leeftijden die ontdekken dat ze toch wel hele mooie dingen kunnen maken.

Dan even terugkomen op mijn naam WiWoBo. Dat staat voor mij. Ik ben Nina en een beetje apart. Ik ben altijd bezig en dingen opnieuw aan het uitvinden. Natuurlijk hoort daar ook een rare naam bij. Maar een ding dat duidelijk moet zijn is dat WiWoBo staat voor verdieping, uniek en betaalbaar. Dit kan u terugvinden in alles wat er is te doen in het atelier. Daarom nodig ik u uit om een keertje langs te komen en te ervaren hoe het is om gewoon lekker bezig te zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>