Nieuws

Maandag 18 augustus 2014- Vandaag zijn de scholen weer begonnen in het noorden van Nederland, dat betekent dat er ook weer langzaam wordt gestart met het geven van workshops. De komende 3 weken worden stapje voor stapje de nieuwe en oude workshops op deze site zichtbaar. Hopelijk kan ik u ook dit jaar weer verwelkomen.

Maandag 18 augustus 2014- Dit jaar wordt er voor het eerst een fr Uitmarkt georganiseerd in het culturele bolwerk van Sneek. De gemeente heeft de verschillende culturele instellingen en bedrijven de kans gegeven om zich op deze markt te presenteren. Ook Atelier WiWoBo zal aanwezig zijn. Heeft u zin om langs te komen op de stand, dan bent u op zaterdag 13 september van 11.00 – 18.00 uur van harte welkom op de Westersingel en Kerkgracht in Sneek. Voor de kinderen is er een routekaart die ze naar verschillende activiteiten leidt.

extra informatie: http://fruitmarkt.cultuurkwartier.nl/

Maandag 18 augustus 2014 – Ook dit seizoen wordt weer gestart met een open deurdag. Echter is hij iets later dan normaal. Op zaterdag 20 september 2014 bent u van harte welkom om te komen kijken bij Atelier WiWoBo. De deur staat van 10.00 tot 15.00 uur voor u open en de koffie en thee staat klaar. Tijdens deze dag kunt u de nieuwe workshops zien en vragen stellen. Of gewoon even gezellig kennismaken.

Adres: Molenkrite 169, 8608 WD Sneek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>